Головна » 2015 » Червень » 25 » Подивитись Курортний роман 4, 5, 6, 7, 8 серія в онлайні в хорошій якості
14:54
Курортний роман 4, 5, 6, 7, 8 серія дивитись онлайн
Курортний роман 4, 5, 6, 7, 8 серія постер
Дивитись Курортний роман онлайн

Короткий опис серіалу: Як пощастило в житті людям, які зуміли вибрати собі не просто професію і знайти роботу, а знайти справу свого життя. Щоранку для них - це не покарання у вигляді походу на роботу, а радість. Але навіть для таких щасливчиків, слова «відпустка» і «курорт» значать дуже багато чого. Позаду рік важкої і копіткої роботи з її постійними обов'язками і труднощами. І ось попереду-свято для душі і тіла - довгоочікувана відпустка. Головні героїні серіалу - три подруги, які вирішують відпочити від міської суєти і домашніх турбот. Вони їдуть на море. Сонечко, море, екзотична природа ... що ще потрібно для того, щоб добре відпочити? Але в теплих краях красивих жінок підстерігає така величезна спокуса, як «курортний роман». Спочатку подружки не будували з цього приводу ніяких планів. Адже всім відомо, що курортний роман - поняття недовговічне, тимчасове, що не несе за собою жодних зобов'язань. Повернувшись додому, зазвичай вони не мають ніякого продовження. Але відразу ж по приїзду дівчата зустрічають трьох чоловіків, які починають красиво за ними доглядати. І вони приймають рішення погуляти по повній. Веселощі, відсутність проблем, романтичні зустрічі - все це пролетів дуже швидко. А що буде потім, коли потрібно буде повертатися назад - до своїх близьким і коханим людям? У фільмі буде все, що цікаво глядачеві: види гарної природи, приємна музика, південна любов ... Буде навіть детектив зі своїм розслідуванням. До чого призведе курортний роман головних героїв серіалу? Щоб відповісти на це та інші питання, потрібно просто його повністю подивитися. Приємного всім відпочинку! Ви прочитали коротку розповідь серіалу Курортний роман, котрий ви можете подивитись на нашому сайті UkrCentre.Ucoz.Ua бесплатно в хорошій якості. Нові сірії телесеріалу Курортний роман 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 серія в онлайні бесплатно. В гарній якості і без реєстрації подивитись всі серії данного серіалу попідряд.


Подивитись Курортний роман 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 серію в онлайні в хорошій якості



Курортний роман онлайн дивитись всі серії попідряд в гарній якості:



Телесеріал Курортний роман 1, 2 Курортный роман 3, 4, 5, 6 серія, 7, 8 Курортный 9, 10 эпізод подивитись останню фінальну серію.
Категорія: Комедії | Переглядів: 1535 | Додав: radowsky | Рейтинг: 0.0/0
На нашому сайті ви можете найти багато фільмів, серіалів і різних реаліті телешоу, котрі ви зможете подивитись в онлайні бесплатно в гарній якості. Архів відео постійно поповнюєтся. На данній сторінці представлений Курортний роман 4, 5, 6, 7, 8 серія - 25 Червня 2015 в онлайні без реєстрації і в хорошій якості. Наш сайт Ukrserial.Co.Ua бажає вам приємного перегляду. Нова серія в онлайн режимі двитись бесплатно телесеріал. Фільм гарна якість, нові тв-шоу і реаліті шоу плюс всі сезони. Нова серія або эпізод вихід в прямий эфір подивитись.

Смотреть Вище тільки любов 1 - 5 серія

Смотреть Зниклий безвісти. Друге дихання 1 - 13 серія

Смотреть Пташка співоча 1 - 5 серія

Смотреть Чудові створіння 2
Всього коментарів: 0
avatar