Головна » 2015 » Лютий » 13 » Подивитись Рік в Тоскані 1, 2 і 16, 17 серія в онлайні в хорошій якості
02:38
Рік в Тоскані 1, 2 і 16, 17 серія дивитись онлайн
Рік в Тоскані 1, 2 і 16, 17 серія постер
Дивитись Рік в Тоскані онлайн

Короткий опис серіалу: Розповідь піде про дівчину на ім'я Рита. Вона молода красива і щаслива, адже зовсім скоро вона виходить заміж за коханого хлопця Іллю. Хлопець працює архітектором як і розробляє проект вілли для багатіїв в Тоскані. А ось наша героїня теж закінчила архітектурний, тільки працює вона простим дизайнером і забезпечує тил своєму коханому. Ситуація кардинально змінюється за кілька днів до весілля. Спочатку Рита врятувала знаменитого актора, який ледь не потрапив під маршрутку, а потім, коли наша героїня допомагала зірці прочухатися, прийшла звістка, що її Ілля загинув у ДТП. Життя втратило сенс і передати цей біль словами просто неможливо. Але Рита сильна жінка і в скоріше вона вирішує відправиться в Тоскану, де вона зможе завершити розпочатий Іллею проект ... Щасливі Рита та Ілля готуються до весілля. Ілля, талановитий архітектор, вічно занурений у творчість, проектує віллу в Тоскані для сімейства мільйонерів Фарбеев. Рита тим часом забезпечує матеріальну базу для творчих шукань свого нареченого: теж закінчивши архітектурний, вона на знос працює в дизайнерському агентстві. За день до весілля Рита випадково рятує від смерті відомого актора Майка, витягнувши його майже з-під коліс маршрутки. Поки героїня допомагає примхливої зірці прийти в себе, її наречений гине в ДТП. Невтішна Рита відправляється в Тоскану, щоб закінчити справу її коханої людини. Ви прочитали коротку розповідь серіалу Рік в Тоскані, котрий ви можете подивитись на нашому сайті UkrCentre.Ucoz.Ua бесплатно в хорошій якості. Нові сірії телесеріалу Рік в Тоскані 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 серія в онлайні бесплатно. В гарній якості і без реєстрації подивитись всі серії данного серіалу попідряд.


Подивитись Рік в Тоскані 1, 2, 14, 15, 16, 17 серію в онлайні в хорошій якості



Рік в Тоскані онлайн дивитись всі серії попідряд в гарній якості:



Телесеріал Рік в Тоскані 1, 2, 3, 4, 5, 6 серія, 7, 8, 9, 10 онлайн, 11, 12, 13, 14, 15 дивитись, 16, 17 эпізод подивитись останню фінальну серію.
Категорія: Мелодрами | Переглядів: 5045 | Додав: radowsky | Рейтинг: 0.0/0
На нашому сайті ви можете найти багато фільмів, серіалів і різних реаліті телешоу, котрі ви зможете подивитись в онлайні бесплатно в гарній якості. Архів відео постійно поповнюєтся. На данній сторінці представлений Рік в Тоскані 1, 2 і 16, 17 серія - 13 Лютого 2015 в онлайні без реєстрації і в хорошій якості. Наш сайт Ukrserial.Co.Ua бажає вам приємного перегляду. Нова серія в онлайн режимі двитись бесплатно телесеріал. Фільм гарна якість, нові тв-шоу і реаліті шоу плюс всі сезони. Нова серія або эпізод вихід в прямий эфір подивитись.

Смотреть Вище тільки любов 1 - 5 серія

Смотреть Зниклий безвісти. Друге дихання 1 - 13 серія

Смотреть Пташка співоча 1 - 5 серія

Смотреть Чудові створіння 2
Всього коментарів: 0
avatar