Головна » 2015 » Травень » 4 » Подивитись Винищувачі. Останній бій 1, 4, 7, 9, 11, 13 серія в онлайні в хорошій якості
20:21
Винищувачі. Останній бій 1, 4, 7, 9, 11, 13 серія дивитись онлайн
Винищувачі. Останній бій 1, 4, 7, 9, 11, 13 серія постер
Дивитись Винищувачі. Останній бій онлайн

Короткий опис серіалу: Серіал Винищувачі. Останній бій оповідає нам продовження відомої військової саги "Винищувачі", яка розповідає нам про безліч героїчних вчинків льотчиків під часів Великої Вітчизняної війни. Всі події дванадцяти серійного фільму обертаються навколо змішаного льотного полку. У ньому служать кращі з кращих і не тільки чоловіки але й жінки. Одного з наших героїв Іллю Бестужева, який є льотчиком, викликають в генеральний штаб, де він отримує підвищення до підполковника і в той же час дають йому нове завдання. Ілля повинен зібрати власний полк на базі нових винищувачів ЯК-3. Для виконання завдання він вирушає до Москви і там зустрічається з героєм Радянського Союзу льотчиком Леонідом Шугаєва, який повинен допомогти йому набрати спеців в свою команду. Тут же і почала розвиватися друга лінія телесеріалу "Винищувачі. Останній бій 2015 Росія-1". Шугай знайомить нашого героя зі своєю дівчиною Аллою Лазуркевич, а та в свою чергу з Лідою Серебрянської, яка є примою великого театру. Ліда з першого погляду закохується в Бестужева, але він не може відповісти на її почуття, оскільки у нього є давня любов. Так сталося, що зі своєю любов'ю Євгенією Дементьєвої, він втратив зв'язок на фронті, але надії повернути її в своє життя наш герой не втрачає. А тим часом на фронті йдуть важкі бої. Радянські льотчики все ніяк не можуть прорватися непробивну німецьку оборону, яка сильно заважає просуванню сухопутних військ. Саме нашому герою і його полку належить розгадати секрет оборони фашистів. Це був короткий розповідь про зміст серій телефільму Винищувачі. Ви прочитали коротку розповідь серіалу Винищувачі. Останній бій, котрий ви можете подивитись на нашому сайті UkrCentre.Ucoz.Ua бесплатно в хорошій якості. Нові сірії телесеріалу Винищувачі. Останній бій 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 серія в онлайні бесплатно. В гарній якості і без реєстрації подивитись всі серії данного серіалу попідряд.


Подивитись Винищувачі. Останній бій 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 серію в онлайні в хорошій якості



Винищувачі. Останній бій онлайн дивитись всі серії попідряд в гарній якості:



Телесеріал Винищувачі. Останній бій 1, 2, 3, 4, 5, 6 серія, 7, 8, 9, 10 онлайн, 11, 12, 13 эпізод подивитись останню фінальну серію.
Переглядів: 5720 | Додав: radowsky | Рейтинг: 3.5/2
На нашому сайті ви можете найти багато фільмів, серіалів і різних реаліті телешоу, котрі ви зможете подивитись в онлайні бесплатно в гарній якості. Архів відео постійно поповнюєтся. На данній сторінці представлений Винищувачі. Останній бій 1, 4, 7, 9, 11, 13 серія - 4 Травня 2015 в онлайні без реєстрації і в хорошій якості. Наш сайт Ukrserial.Co.Ua бажає вам приємного перегляду. Нова серія в онлайн режимі двитись бесплатно телесеріал. Фільм гарна якість, нові тв-шоу і реаліті шоу плюс всі сезони. Нова серія або эпізод вихід в прямий эфір подивитись.

Смотреть Вище тільки любов 1 - 5 серія

Смотреть Зниклий безвісти. Друге дихання 1 - 13 серія

Смотреть Пташка співоча 1 - 5 серія

Смотреть Чудові створіння 2
Всього коментарів: 0
avatar